APASEB, 150 órás önismereti csoport- Pénteki alkalom

INTEGRATÍV ÖNISMERETI CSOPORT

Ritka mikor két önismerettel, coachinggal és terápiával is foglalkozó férfi vezet olyan vegyes csoportot, ahol lehetőség van arra, hogy az apával és a férfival kapcsolatos mintázatok közt megjelenjen az elfogadás, támogatás, megtartás és biztonság mezője is. Önismereti csoport céljai között szerepel az önbizalom, magabiztosság, önkontroll, önérdek érvényesítés, tehát az énerő növelése és az EQ fejlesztése is. A csoportban tegeződünk, Bodywork, családállítás és pszichodráma mellett coaching, nlp és tréning elemek is megjelennek.

Ez a gyakorlatban azt jelentheti, hogy:
Jobban ki fogsz tudni állni magadért, kevesebb lesz az alárendelődés vagy nincs fölöslegesen konfliktus idősebb-erősebb férfival vagy nővel, főnökkel, kollégával, ügyféllel stb, tehát jobban fogod tudni kezelni őket.
Pénzzel kapcsolatos témák megdolgozására is lehetőséget nyújtanak a folyamatok, például bértárgyaláson ezek általában előnyök.
Szülőkkel, közeli rokonokkal csökkenhet a feszültség, és könnyebb venni a kihívásokat, növekedhet a függetlenedés érzése, akár pénzügyileg is.

A pszichodráma célja: flexibilitás, kreativitás és spontaneitás fejlesztése színes formában, egyéni és csoportos játékokkal. Magyarul: gyerekkori sérelmek feldolgozása, hiányok töltése, ami felnőttként pl. kiégést túlhajszoltságot, kedvtelenséget vagy akár a meg nem értettség szorító érzését is okozhatja.
Ez a gyakorlatban azt jelentheti, hogy:
A rugalmasság fejlődése miatt könnyebb megkülönböztetni a káros stresszt a kihívástól. Tapasztalatok alapján a csoporton a szorongás egy része dühhé, agresszióvá válik majd becsatornázhatóvá egyre magasabb vágyak/célok irányába. Lazább, felszabadultabb lesz az életérzés, segít a sikeressé válásban-kiteljesedésben.
Spontaneitás fejlődésével könnyebb venni az emberek igényeinek felmerülését, megérteni a hátsó motivációjukat, pl. elme szórakoztatása, magabiztosság tesztelése, gondolatolvasás igénye. Kisebb lesz a hullámvasút vagy kevésbé lesz olyan mintha az idegszálakon hárfáznának, ezért ösztönösebben lehet asszertívabbá és önérdekérvényesítőbbé válni.

Ha bármelyik téma megérint, akkor azt gondoljuk, hogy a csoportban van helyed.


Jelentkezés:

Vegyes a csoport, általában 2/3 a nő, ez alkalmat ad a gyakorlásra, mintázatok fejlesztésére. Csoportba kerülést rövid online interjú előzi meg, ahol kölcsönösen megvizsgálhatjuk egymást. Mivel nem vagyunk klinikusok, ezért nem engedünk a csoportba ilyen igényű személyeket, viszont tudunk ajánlani a jelen élethelyzethez jobban illeszkedő csoportokat, terapeutát.

2 csoport indul, egy szombati és egy pénteki.

SZOMBATI IDŐPONTOK:
2023 MÁRC 25. APR 22., MÁJ 20., JÚN 10., SZEPT 30., OKT 28., NOV. 25., DEC. 9.,
2024. JAN. 13., FEB. 3., MÁRC. 2., ÁPR. 6., MÁJ. 11-12., JÚN. 8.

VAGY

PÉNTEKI IDŐPONTOK:
2023 március 31, április 14, május 12, júni 9, szept 22, okt 20, nov 17, dec 8,
2024 jan 12, feb 2, márc 1, ápr 5, máj 10, juni 7, szept 13,

ÖSSZESEN 15 ALKALOM =150 óra, 15×10 akadémiai óra (45 perc)
CSOPORTFOGLALKOZÁS DÍJA: 19.000 forint/ alkalom, 1.900Ft/akadémiai óra

CSOPORTVEZETŐK:
DÓZSA GERGELY – pszichodramatista, Senior Coach, Motivational Maps practitional, akkreditált BELBIN csoportszerep coach, Theory U, Dr. Daubner tanítvány (20/398-4778)
MÁRTON KRISZTIÁN – pszichodramatista, Bodywork Csop.vez. jelölt, Dr. Daubner tanítvány, családállító, integratív tanácsadó, INTA

Jelentkezés:
https://bit.ly/apaseb_onismeret

A korlátozott létszám miatt a helyed az alkalom díjának befizetésével biztosíthatod. Számlaszámot, ahova utalhatsz, pontos címet és a részleteket emailben fogod megkapni az interjú után.