Első Bodywork műhely Vácon

2022. MÁJUS 7.-8., 9:00–18:00

Minőségi énidő, töltődés, önismeret, ahogy még nem próbáltad…

Legyél részese az első váci Bodywork műhelynek, melynek fókusza kapcsolódás saját magadhoz, másokhoz, intimitás és énerő! Arra hívunk, hogy ismerd meg a Bodywork önismereti módszert, ahol a közvetlen érzékszervi tapasztalásnak adhatsz teret. Mélyítheted a magadról szerzett önismereti tudást, miközben jobban ráláthatsz arra is, hogy miként veszel részt fontos emberi kapcsolataidban. Bármely fél nap, egy nap vagy a két teljes nap egyben is látogatható.

Időpont

2022. május 7-8, szombat-vasárnap, 9-18h között

Díj

Jelentkezéshez kérjük töltsd ki az alábbi űrlapot:

* Adatai megadásával hozzájárul ahhoz, hogy a megadott elérhetőségeken a MozgásMeditáció.infó a jelentkezéssel kapcsolatban felkeresse. Az adatközlés önkéntes, bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, valamint az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni

Jelentkezés

Jelentkezési határidő: 2022. május 1.

A délelőtti és délutáni programok külön-külön is látogathatóak és kombinálhatóak. Annak, aki minden színt kipróbálna a palettán, lehetősége van a teljes hétvégén résztvenni.
A maximális létszám 20 fő, ezért csoportunkban a helyedet a választott alkalmak díjának előzetes befizetésével biztosíthatod. Az utaláshoz számlaszámot és pontos címet email-ben küldünk. 72 órán belüli lemondás esetén a befizetett összeget nem áll módunkban visszatéríteni. Érkezés, átöltözés a kezdés előtt fél órával. Rövid szünetekre számíthatsz a program során.

A részvételhez nem szükséges a módszertan előzetes ismerete vagy előzetes felkészülés, mindössze kényelmes ruha az önfeledt mozgáshoz (lesz lehetőséged átöltözni).

Tematika - Május 7. szombat

9-13h: Kapcsolódás saját magadhoz

Annak adunk itt teret, hogy ráhangolódhass saját magadra, a tested jelzéseire, a szükségleteidre és vágyaidra. Felfedezheted, hogy milyen most a kapcsolatod saját belső. valóságoddal, hogyan reagálsz a Téged körülvevő világra, és az hogyan hat rád.

14-18h: Kapcsolódás másokhoz

Most megfigyelheted, hogy a figyelmed saját magadon vagy inkább a másikon tartod-e. Vizsgálhatod határaidat, valamint képességed az együttműködésre.

Tematika - Május 8. vasárnap

9-13h: Intimitás pároknak

Megtapasztalhatod, hogyan vagy jelen párkapcsolatodban, hogyan éled meg az intimitást, a biztonságos kötődést vagy ezek hiányát, elakadását.

14-18h: Énerő

Énerő szükséges a változtatáshoz és a változatlanság fenntartásához is. Ha csak csörgedezik az életerő, érinti az egészséget, az érdekérvényesítést, a szexualitást, a materiális világhoz való viszonyt - egy szóval az élni akarást.

Helyszín

Optofit sportközpont

2600 Vác, Vám utca 13.

Szervezők


Kálmán Móni – Bodywork csoportvezető asszisztens, család- és párkonzulens


Márton Krisztián- Bodywork csoportvezető asszisztens, pszichodráma csoportvezető asszisztens, integratív tanácsadó

Bodywork önismereti módszer

Ha még nem próbáltál testből kiinduló önismereti módszert, akkor ez a bemutató jó alkalom lehet arra is, hogy betekintést nyerj a Bodywork folyamatokba, ahol a test közvetlen érzékszervi tapasztalását helyezzük fókuszba. A Bodywork terekben elfogadást, biztonságot tapasztalhatsz, miközben a saját ritmusodban haladhatsz belső folyamataidban. Tapasztalatunk szerint a tested és a tudatod az ilyen típusú térben úgy mozdulhat, ahogy az számodra a legigazabb. A mozgást zene kíséri, ami arra hivatott, hogy mélyítse a folyamatokat. Nincsenek kötelező elemek, belső áramlásod megélése a fontos. Bár maga a Bodywork nem verbális módszer, a műhely egésze során, különösen a bejelentkező- és zárókörökben alkalmad nyílik a szavak szintjén is kapcsolódni társaiddal. Ez lehetőséget nyújt élményeid feldolgozására, tudatosítására.

© Készítette: Mozgásmeditáció.infó 2022