Facebook

Erő

4 alkalmas Bodywork csoport


JELENTKEZEM

Én. Nekem. Enyém. Akarom. Add ide! Megszerzem! …

Az életünk első éveiben még könnyen megy, azután az óvoda, az általános iskola környékén a szabad akaratot, az autonóm törekvéseket a túl sok szabály gúzsba kötheti.
Énerő szükséges a változtatáshoz és a változatlanság fenntartásához is. Ha csak csörgedezik az életerő, érinti az egészséget, az érdekérvényesítést, a szexualitást, a materiális világhoz való viszonyt – egy szóval az élni akarást.
Amikor az életerő elakad, és a teremtés vágya nem ér célba, a változtatás érdekében érdemes az állóvizet felkavarni és felfedezni azokat a mélyebb összefüggéseket, amelyek elválasztanak saját erődtől.

Az Erő Bodywork csoportban arra hívunk, hogy éld meg és vállald a saját erődet, miközben tested bölcsességéhez kapcsolódsz. Célunk, hogy úgy lehessen, ahogy Neked a legigazabb!

A csoport kerete, részletei

Időpontok:

Helyszín

Cím

Budapest, 1072 Rákóczi út 20.


Szervezők

5/5

Márton Krisztián

Bodywork csoportvezető asszisztens, pszichodráma csoportvezető asszisztens, integratív tanácsadó

5/5
Kálmán Móni

Bodywork csoportvezető asszisztens, család- és párkonzulens

Jelentkezés

A részvételhez nem szükséges a módszertan előzetes ismerete, mindössze kényelmes ruha a szabad mozgáshoz (lesz lehetőséged átöltözni).

A maximális létszám 20 fő, ezért csoportunkban a helyed az első alkalom díjának befizetésével biztosíthatod. Az utaláshoz számlaszámot és pontos címet email-ben küldünk. Az első alkalom után lesz lehetőséged dönteni arról, hogy elköteleződsz-e a teljes négy alkalomra. Az első alkalom után zárt csoportként folytatjuk közös utunkat.

Jelentkezési határidő: 2022. április 2.

Jelentkezni az alábbi űrlap segítségével tudsz:

Bodywork önismereti módszer

Ha még nem próbáltál testből kiinduló önismereti módszert, akkor ez a csoport jó alkalom lehet arra is, hogy betekintést nyerj a Bodywork folyamatokba, ahol a test közvetlen érzékszervi tapasztalását helyezzük fókuszba. A Bodywork terekben elfogadást, biztonságot tapasztalhatsz, miközben a saját ritmusod szerint haladsz belső folyamataidban.Tapasztalatunk szerint a tested és a tudatod az ilyen típusú térben úgy mozdulhat, ahogy az számodra a legigazabb. A mozgást zene kíséri, ami arra hivatott, hogy mélyítse a folyamatokat. Nincsenek kötelező elemek, belső áramlásod megélése a fontos.Bár maga a Bodywork nem verbális módszer, a csoport egésze során, különösen a bejelentkező- és zárókörökben alkalmad nyílik a szavak szintjén is kapcsolódni társaiddal. Ez lehetőséget nyújt élményeid feldolgozására, tudatosítására.

Jelentkezem

© copyright MozgásMeditáicó